De Britse politie is op zoek naar de verdachte van een drievoudige moord. De 26-jarige Kyle Clifford zou gisteravond de vrouw en twee van de drie dochters van BBC-sportcommentator John Hunt hebben omgebracht in een huis ten noordwesten van Londen.

De slachtoffers waren 61, 28 en 25 jaar. Clifford is volgens verschillende Britse media de ex-vriend van een van de gedode dochters. Hij zou bij zijn aanval op de vrouwen een kruisboog en andere wapens hebben gebruikt.

Onbekenden riepen gisteravond iets voor 19.00 uur de hulp van de politie in. Toen agenten en ambulancemedewerkers bij het huis in Bushey aankwamen, vonden ze drie zwaargewonde vrouwen. "Ondanks uiterste inspanningen zijn ze korte tijd later helaas overleden", zegt de politie.

De politie zegt actief te zoeken naar Clifford. "We denken dat hij zich in Hertfordshire of Noord-London ophoudt", zegt een woordvoerder van het onderzoeksteam.

De man heeft mogelijk de kruisboog bij zich. "Als je denkt dat je hem ziet, ga niet naar hem toe, maar bel dan meteen 999." Dat is het 112-alarmnummer in het Verenigd Koninkrijk.

De politie zoekt contact met iedereen die tussen 12.00 uur en 19.00 uur in de buurt van het adres in Bushey was en mogelijk iets heeft gezien wat voor het onderzoek van belang kan zijn.

Bron