Er is geen grote beroepsvereniging, er is nog geen duidelijke klachtenregeling en er zijn geen protocollen voor tantramasseurs. 'Foute' tantramasseurs kunnen zich daardoor te makkelijk verschuilen achter hun beroep, zegt NOS-journalist Bas de Vries in podcast De Dag. "Hier ligt een taak voor de politiek, maar ook voor de politie."

Poolse gastarbeiders zijn vaak in het nieuws, maar je komt ze niet snel tegen Met Maartje Duin verkennen we de aanwezigheid van Poolse gastarbeiders in Nederland. En we gaan naar Groot-Brittanniƫ, waar Londenaren in de ban zijn van een moordgolf.

Onze podcasts

De Dag: Geen tijd om live naar de radio te luisteren? Dan heeft NPO Radio 1 De Dag voor je, een nieuwspodcast met verdiepende verhalen bij het gesprek van de dag. Elke werkdag te vinden op iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast.

De NOS op 3 Tech Podcast: Wekelijks praten Casper Meijer en zijn gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media. Elke donderdag om 16.30 uur te vinden op iTunes, in de 3FM-app onder Podcasts en Soundcloud.

Het Langs de Lijn Sportforum: Elke maandag schuiven journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken, Te vinden op iTunes en RSS.

Het beste uit het Oog: Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast. Op iTunes, Soundcloud, RSS of nporadio1.nl/podcasts.

Met het Oog op Morgen: Elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview. Elke dag te vinden op iTunes en nporadio1.nl/podcasts.

Bron